december 17, 2020

Ett måste för kontor i Stockholm

Av admin

I tätbefolkade områden där det rör sig mycket människor så krävs det idag ett visst avstånd och renlighet.
Att arbeta i ett kontor i storstaden är minst lika viktigt.

På en arbetsplats är det viktigt med regelbunden städning och det enklaste är att anlita en städfirma Stockholm som tar hand om detta åt en.
Alla områden även toaletterna är lika viktiga att hålla rent där en ren tillvaro för alla innebär en trevligare arbetsplats med mindre sjukskrivningar.

Detaljer som att städa tangentbord och annan elektronik är något som man ofta glömmer bort, all elektronik har en benägenhet att samla på sig damm och det brukar oftast uppenbara sig runt kablar och bakom skärmar. Att dammtorka regelbundet på dessa platser är något alla städfirmor Stockholm gör eftersom dom har efterenheten och kunskapen om vart det behövs städas.

Lika viktigt är det att tömma ut skräpet varje dag så man slipper att fruktskal drar till sig fruktflugor eller annan ohyra. Man förebygger lukter från matrester och bidrar med en bättre luftkvalitet
Självklart brukar det vara så att städbolaget tar med sig skräpet ut och kastar det när dom går.

Ibland behövs det en storstädning Stockholm där man går igenom allt och är extra noggrann, det är en bra åtgärd att göra om det har varit mycket sjukskrivningar närmaste tiden och man vill stoppa eventuell spridning. Efter det så bör man ha handsprit tillgängligt på strategiska ställen samt vid sin arbetsplats så man kan undvika bakterierna, glöm dock inte att erbjuda handkräm i lika stor utsträckning då handsprit agerar uttorkande och kan skapa torr hud.

Regelbunden golvvård är viktigt då man drar in smuts och grus utifrån som snabbt smutsar ner. Tar man inte hand om det direkt så börjar gruset slipa ner och repa golvet vilket inte blir så snyggt till slut.