december 11, 2020

Vilken snus passar bra till julfirandet?

Av admin

Vanliga smaker på snus kan bli tråkigt i längden och variation är det som saknas för att berika vardagen.
Att variera sig när man snusar är lika naturligt som att byta underkläder varje dag eftersom smaklökarna vänjer sig av vissa smakprofiler och man får inte riktigt den upplevelsen man vill ha om man inte bytar smak regelbundet.

Det är inte vanligt att man har mer än tre olika smaker som man varierar sig mellan under en vanlig dag.
Pratar man om tobaksfritt snus så har man många spännande smaker som inte finns på vanligt snus där smaken av tobak tar över det mesta.

Svagare smaker av bär och frukter har dykt upp i sortimenten och allt fler upptäcker fördelarna med nikotinpåsar.
Nu till jul så kan det vara kul att hålla sig till ett smaktema för att öka sin variation så här kommer några förslag på smaker som kan fungera.

Snus med smak av kanel är något som tillhör det ovanliga, Snö Cinnamon har en rik smak som passar in till många tillfällen och har blivit en ny favorit för många. Passar utmärkt efter glöggen eller en bullfika.

Wintergreen är en smak som mer och mer har dykt upp där många har olika uppfattningar om smaken, många håller med om att det är en speciell frisk mintig smak med toner av skog.
Smaken finns hos olika tillverkare som Snö som vi nämnde ovan men även Pose Wintergreen som tillhör ett märke med en annorlunda typ av snus.

Dom som gillar godis och läsk ska inte behöva vara utan spännande smaker på snus, XQS Pipe Candy är en riktigt trevlig smak som inte blir för söt utan är alldeles lagom. Alternativ är smaken av Cola där du antingen kan prova Lips Original eller BLCK Cola som båda har egna intressanta tolkningar av den smaken